KIES UW MAAT

000000001


0000000

14 dagen op zicht, ruilen of geld retour.

Levertijd: 1-2 werkdagen. *
Verzendkosten *
Pakket: GRATIS!
*binnen Nederland en België

BLOG ESGII

NIEUWSBRIEF VAN ESGII?

Blog lezen van esgii

Op de hoogte blijven van het esgii nieuws of als er weer een nieuwe Blog is geschreven?
Schrijf je in en blijf zo op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en tips!

Voor de kennismaking ontvang je een KORTINGSBON! 

BLOG

terug

esgii brengt nieuwe collectie uit!

 

 

ESGII BRENGT NIEUWE COLLECTIE DUURZAME EN MODIEUZE COOL WOOL SLOFFEN

Nu de herfst is begonnen wordt het weer tijd voor mooie, warme en comfortabele sloffen aan de voeten. Sloffen expert esgii verwelkomt het najaar met een trendy nieuwe collectie vilten sloffen. Licht in gewicht, duurzaam en aangenaam warm in de herfst en winter.

De nieuwe collectie sloffen is gemaakt onder het eigen esgii label. Ze laten vermoeide voeten heerlijk ontspannen en zijn aangenaam warm. Esgii zorgt ervoor dat jij er hip én verantwoord bij loopt!

Cool Wool Sloffen
Goede sloffen dragen eraan bij om in de winter niet onnodig te stoken. Je kunt ervoor zorgen dat je binnenshuis comfortabele en warme kleding draagt. Voeten koelen makkelijk af, zeker op een koude vloer. Daarom is het handig om in de winter een lekker paar sloffen aan te trekken. Dan heb je het eerder warm. Voor de sloffen van esgii wordt een mix van Mongoolse schapenwol en Merino wol gebruikt. Het fijne daarvan is dat de sloffen het hele jaar door gedragen kunnen worden. Wol ventileert en houdt je voeten in de zomer koel en in de winter lekker warm.

De nieuwe collectie komt uit het atelier van Angel Felting en bevat vilten sloffen in verschillende modellen: hoge sloffen, instapsloffen en pantoffels voor dames, heren en kinderen. Ook wat kleur betreft is er veel keuze. Ga voor vrolijk blauw, stijlvol ecru of natuurlijk groen. De uitstekende pasvorm maakt de pantoffels erg comfortabel. Eenmaal aan trek je ze niet meer zo snel uit.

Duurzaam en fairtrade
De sloffen van esgii zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen vanaf babymaatjes tot en met maat 49. De pantoffels worden met de hand gemaakt in Mongolië en zijn duurzaam. Zo geef je niet alleen anderen, maar ook jezelf een goed antwoord op de vraag waar je die geweldige sloffen vandaan hebt. Onlangs heeft esgii zich aangesloten bij The World Fair Trade Organisation waardoor je zeker weet dat de makers een eerlijke prijs krijgen voor hun werk. Elk item is gemaakt met zorg voor mens, dier en milieu. 100% feel good dus!

Over esgii
Esgii is in 2009 ontstaan tijdens een rondreis door Mongolië, toen de oprichters in contact kwamen met de lokale bevolking die viltproducten maakte. Al snel ontstond het idee om deze spullen naar Nederland te importeren om zo bij te dragen aan betere leefomstandigheden voor de Mongoolse bevolking. Met ervaring in textiel ontwerp, vilt en kunst, ontwerpt esgii de sloffen en pantoffels in Nederland. Productie vindt plaats bij individuele producenten, kleine bedrijven, coöperaties en vrouwengroepen in Mongolië die handelen volgens de principes van Fair Trade. Zij leggen zich toe op het stimuleren van werkgelegenheid en het opleiden van hun werknemers, die daarmee een kans krijgen op een betere toekomst. Bekijk het complete assortiment op www.esgii.nl.


geschreven door Elsbeth Langendonk - 26-09-2017 01:57

laatst geupdate op : 29-09-2021 04:25

tags : sloffen, esgii sloffen, esgii, pantoffels, cool wool, cool wool sloffen