KIES UW MAAT

000000001


0000000

14 dagen op zicht, ruilen of geld retour.

Levertijd: 1-2 werkdagen. *
Verzendkosten *
Pakket: GRATIS!
*binnen Nederland en België

BLOG ESGII

NIEUWSBRIEF VAN ESGII?

Blog lezen van esgii

Op de hoogte blijven van het esgii nieuws of als er weer een nieuwe Blog is geschreven?
Schrijf je in en blijf zo op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en tips!

Voor de kennismaking ontvang je een KORTINGSBON! 

BLOG

terug

Review Vilten Wanten van esgii!

 

Eindelijk ! Na de wanten te hebben gewonnen n.a.v. de winactie werd ik een anderhalve week goed ziek van de griep. Dus kon ik ze niet uitproberen. Nu inmiddels beter, door het Twentse landschap op de fiets, mét wanten. 

Het viel mij op dat ze erg licht waren qua dragen. Erg prettig en ook veel ruimte bij de vingers. Waar ik eerst nog een beetje bang was dat ze onhandig zouden zijn, werd dat al gauw omgezet in enthousiasme. Net zoals de sloffen die ik dagelijks draag, zijn ze erg warm maar niet té. Echt comfortabel. Ik heb gefietst met wind en windstil maar merk weinig verschil in warmte. Gewoon lekker aangenaam! 

wanten black van vilt

Ik fiets naar mijn werk (40 minuten heen en terug) en draag ze met erg veel plezier inmiddels. Ik heb ze ook met hond uitlaten gedragen en ook daar geen koude handen. Al met al onwijs fijne handschoenen waar ik net zoals mijn sloffen inmiddels niet meer zonder kan!!! Ontzettend bedankt voor de kans om ze te mogen testen. Mochten ze ooit versleten zijn, koop ik meteen nieuwe! 

grey wanten van vilt

Tip van esgii:

Draag bij koud weer liever wanten dan handschoenen! Bij wanten kan er namelijk geen koude lucht tussen de vingers komen en blijven de handen warmer.


geschreven door Katja Zomer - 04-12-2018 05:12

laatst geupdate op : 23-07-2021 23:58

tags : wanten, black, zwart, vilten wanten, vilten handschoenen, handschoenen