KIES UW MAAT

000000001


0000000

14 dagen op zicht, ruilen of geld retour.

Levertijd: 1-2 werkdagen. *
Verzendkosten *
Pakket: GRATIS!
*binnen Nederland en België

BLOG ESGII

NIEUWSBRIEF VAN ESGII?

Blog lezen van esgii

Op de hoogte blijven van het esgii nieuws of als er weer een nieuwe Blog is geschreven?
Schrijf je in en blijf zo op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en tips!

Voor de kennismaking ontvang je een KORTINGSBON! 

BLOG

terug

Moederdag cadeaus uit Mongolië Fair trade & Duurzaam

12 Mei is het alweer moederdag!

Natuurvriendelijke en volgens Fair Trade principes gemaakte sloffen en accessoires van prachtig Mongools vilt. Dat vindt je allemaal bij esgii.nl, de webwinkel op het gebied van vilt producten uit Mongolië. Elk product heeft een bijzonder eigen verhaal en levert een positieve bijdrage aan een betere wereld.

Fijne Moederdag     vilten producten esgii

De producten van esgii zijn handgemaakt en uniek. Ze zijn waardevol en toch betaalbaar. Alles wordt gemaakt met zorg voor mens, dier en milieu.

Onze producenten bestaan meestal uit vrouwen die door het maken van viltproducten genoeg geld verdienen om hun gezin te onderhouden. Meer dan een derde van de bevolking in Mongolië leeft ver beneden de armoedegrens en hebben zodoende een direct gebrek aan voedsel en andere eerste levensbehoeften.
Daarom vindt esgii het heel belangrijk om de Mongoolse producenten een eerlijke prijs te bieden en hen te stimuleren in het ondernemerschap.

Maak nu kennis met de producten van esgii. Met een leuk cadeau voor jezelf of je moeder maak je iemand in Mongolië ook blij!

Duurzamer omdat:

Onze viltproducten worden gemaakt van Mongoolse schapenwol. Wol is in Mongolië van oudsher ruim voorradig. Vrijwel nergens ter wereld leven zoveel schapen. De schapen worden op een diervriendelijke manier geschoren. Onze producenten gebruiken lokale middelen om hun bestaan te verbeteren. Dit doen ze door op duurzame wijze en met behoud van tradities vilt te bewerken.

esgii vindt het heel belangrijk om de Mongoolse producenten een eerlijke prijs te bieden en hen te stimuleren in het ondernemerschap. Met de inkomsten van de producten kunnen onze producenten inmiddels vaak voor een groot deel hun gezin onderhouden.

Alle viltproducten die wij importeren zijn organisch en handgemaakt. Elk item is uniek en gemaakt met zorg voor mens, dier en milieu.

100% FEEL GOOD!

esgii logo

 


geschreven door Annelies Hendriks - 15-04-2019 10:05

laatst geupdate op : 24-07-2021 01:39

tags : moederdag, moederdagcadeau, sloffen, accessoires, vilt, duurzaam, fair trade, mongolie, feel good, zomer sloffen, zomer slippers, slippers