KIES UW MAAT

000000001


0000000

14 dagen op zicht, ruilen of geld retour.

Levertijd: 1-2 werkdagen. 22, 24 en 25 okt. geen verzending mogelijk. *
Verzendkosten *
Pakket: GRATIS!
*binnen Nederland en België
Blog esgii
Op de hoogte blijven van het esgii nieuws of als er weer een nieuwe Blog is geschreven?
Schrijf je in: KLIK HIER!
 

BLOG

terug

MIM (MADE IN MONGOLIA)

         

Esgii is de exclusieve vertegenwoordiger in Nederland van Made in Mongolia, mim©.
Esgii is er trots op in Nederland de enige vertegenwoordiger te zijn van Made in Mongolia, mim©. MIM heeft een prachtige collectie handgemaakte viltproducten, allemaal van 100 procent natuurlijke wol. MIM's duurzaam geproduceerde modeartikelen en accessoires voor in huis combineren de schoonheid van hedendaagse ontwerpen met de tijdloze kwaliteit van traditionele Mongoolse vilt- en borduurtechnieken.

MIM is niet gericht op het maken van winst, maar wil vrouwen in staat stellen hun eigen levensomstandigheden en die van hun gemeenschap te verbeteren. Dat gebeurt door ze te leren hoe ze de natuurlijke producten kunnen maken en verwerken, en ze vervolgens een eerlijke prijs te geven voor de spullen die ze maken. De winst van MIM gaat naar de non-gouvernementele hulporganisatie Asral die de armste mensen en kinderen in de hoofdstad Ulaanbaatar en in de onherbergzame Gobi-regio helpt aan voedsel, schoon drinkwater, huisvesting, medische zorg en een opleiding waarmee ze op eigen kracht de armoede kunnen ontvluchten. 

MIM is een klein bedrijfje waardoor het zeker 2/3 maanden duurt voordat een grote bestelling geleverd kan worden aan esgii. Alles wordt met de handgemaakt. esgii heeft een aantal vilten sloffen onder eigen merk esgii laten produceren. En esgii verkoopt er een aantal van hun eigen merk MIM zowel bij de dames, heren als kindersloffen.

 

plain-yellow-esgii-sloffen-pantoffels


geschreven door Annelies Hendriks - 09-05-2019 13:37

laatst geupdate op : 09-05-2019 13:39

tags : esgii, sloffen, pantoffels, mim, madeinmongolia, damessloffen, herensloffen, kindersloffen