KIES UW MAAT

000000001


0000000

14 dagen op zicht, ruilen of geld retour.

Levertijd: 1-2 werkdagen. *
Verzendkosten *
Pakket: GRATIS!
*binnen Nederland en België

BLOG ESGII

NIEUWSBRIEF VAN ESGII?

Blog lezen van esgii

Op de hoogte blijven van het esgii nieuws of als er weer een nieuwe Blog is geschreven?
Schrijf je in en blijf zo op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en tips!

Voor de kennismaking ontvang je een KORTINGSBON! 

BLOG

terug

IK HEB ALTIJD KOUDE VOETEN, IS ER EEN OPLOSSING?

IK HEB ALTIJD KOUDE VOETEN, IS ER EEN OPLOSSING?

Koude voeten, zeker nu de herfst weer in begonnen, hoe kom je ervan af? De bloedsomloop moet gestimuleerd worden, dat kan je doen door de voeten te masseren en te bewegen, en door een wandeling te maken. Wol warmt de voeten op en bevordert de bloedcirculatie. Draag daarom wollen sokken in je schoenen in plaats van synthetische sokken. En draag thuis vilten sloffen!
De vilten bedsokken van esgii geven ook geen koude voeten meer in bed! 
bedsokken             Warme Yak sokken                  Vilten inlegzooltjes

TIPS OM KOUDE VOETEN TEGEN TE GAAN

Draag wollen sokken. Met wollen sokken houd je je voeten veel warmer. Neem een voorbeeld aan de Yak sokken, gemaakt van wol van de Yak koe.

Beweeg voldoende. De voeten afwisselend rekken en strekken als je zit. Probeer elke dag een half uur te wandelen of een andere sport te beoefenen.

Wisselbaden. Voor een wisselbad houd je de voeten een paar minuten in een warm bad, daarna even in koud water, vervolgens weer in warm. En dat een aantal keren blijven herhalen.

Nuttig warme voeding. Je kunt beter een warme drank nemen dan iets uit de koelkast te pakken als je het koud hebt. Een soepje is ook een fijne aanrader om op te warmen.

Draag vilten sloffen. De voeten blijven dan lekker warm in de sloffen, en kunnen zich daarin heerlijk ontspannen.

Niet met je benen over elkaar zitten. Door je benen over elkaar te kruisen, belemmer je een goede doorbloeding van de benen.

Bezoek de sauna. De sauna is een perfecte manier om de doorbloeding te verbeteren en het aangenaam warm te krijgen. Door het afwisselen van warmte en kou stimuleer je de bloedvaten.

Masseer de benen en voeten. Door het masseren van de voeten en benen bevorder je de doorbloeding. De olie legt ook een dun isolerend laagje op de huid waardoor er minder warmte verloren gaat.

Draag vilten zooltjes in je schoenen of laarzen. Een dun stevig laagje vilt in de schoenen geeft een aangenaam en prettig gevoel aan de voeten waardoor de voeten niet kil en koud worden.

 


geschreven door Annelies Hendriks - 17-09-2019 10:21

laatst geupdate op : 29-09-2021 04:08

tags : esgii, koude voeten, bedsokken, yaksokken, viltenzooltje, vilt, sauna, wollen sokken, sokken, wollensokken