KIES UW MAAT

000000001


0000000

14 dagen op zicht, ruilen of geld retour.

Levertijd: 1-2 werkdagen. *
Verzendkosten *
Pakket: GRATIS!
*binnen Nederland en België

BLOG ESGII

NIEUWSBRIEF VAN ESGII?

Blog lezen van esgii

Op de hoogte blijven van het esgii nieuws of als er weer een nieuwe Blog is geschreven?
Schrijf je in en blijf zo op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en tips!

Voor de kennismaking ontvang je een KORTINGSBON! 

BLOG

terug

Duurzaam sloffenmerk esgii presenteert warme en kleurrijke sloffenDe dagen worden korter en de temperatuur gaat omlaag. De winter komt eraan! Met de warme sloffen van esgii ben je daar helemaal klaar voor. Deze handgemaakte, duurzame sloffen zijn gemaakt van schapenwol uit Mongolië en zijn zowel temperatuur regulerend als comfortabel. Ze houden je voeten de hele herfst en winter lekker warm.

Het hele gezin steekt zijn voeten binnenkort in de warme sloffen van esgii. De nieuwe collectie bestaat uit prachtige nieuwe modellen en kleuren.

Populaire sloffen
De High Boots zijn de toppers in de collectie van esgii. Naast lichtgrijs, bruin en geel zijn de populaire sloffen dit najaar er ook in donkergrijs, blauw en zeegroen. Hoge sloffen houden niet alleen de voeten, maar ook de enkels lekker warm. Dankzij de extra laag vilt onder de sloffen met daaronder een leren zool lijkt het alsof je op wolken loopt. Zodra je ze aan hebt wil je ze echt niet meer uit! Een andere favoriet is de Stripy Inside slof: uni van buiten en met een streep aan de binnenkant. Dit seizoen is er een rode en een grijze variant bijgekomen.

Metamorfose
Wie meer van traditionele sloffen houdt, vindt de Feston en Stitch sloffen vast geweldig. Heerlijke instap pantoffels die je het hele jaar kunt dragen. Het Feston model heeft een complete metamorfose ondergaan. Zo is er meer variatie aangebracht in de stiksels en kleuren en is het model iets hoger en aansluitend gemaakt, zodat ze nóg lekkerder zitten. In de vrolijke kleuren Yellow, Seagreen en Grapefruit wil je absoluut gezien worden!

Sloffen voor buiten
De meeste sloffen van esgii zijn geschikt om binnenshuis te dragen. Voor wie af en toe even op zijn sloffen naar buiten wil is er de Garden collectie. Deze bestaat uit slippers en High Boots met een rubberen zool. Hiermee kun je stijlvol en zonder koude voeten te krijgen een luchtje scheppen of ’s ochtends de krant uit de brievenbus halen.

Over esgii
Een rondreis door Mongolië en het contact met de lokale bevolking hebben ervoor gezorgd dat esgii werd opgericht. Het sloffenmerk importeert de vilten sloffen om bij te dragen aan betere leefomstandigheden voor de Mongoolse bevolking. Met ervaring in textiel ontwerp, vilt en kunst, ontwerpt esgii de sloffen en pantoffels in Nederland. Productie vindt plaats bij individuele producenten, kleine bedrijven, coöperaties en vrouwengroepen in Mongolië die handelen volgens de principes van Fair Trade. Zij leggen zich toe op het stimuleren van werkgelegenheid en het opleiden van hun werknemers, die daarmee een kans krijgen op een betere toekomst. Bekijk het complete assortiment op www.esgii.nl of in de moodfilm.

esgii stitch sloffen


geschreven door Elsbeth Langendonk - 28-10-2019 10:10

laatst geupdate op : 23-07-2021 23:55

tags : duurzaam, sloffenmerk, esgii, sloffen, sloffen voor buiten, populaire sloffen