KIES UW MAAT

000000001


0000000

14 dagen op zicht, ruilen of geld retour.

Levertijd: 1-2 werkdagen. *
Verzendkosten *
Pakket: GRATIS!
*binnen Nederland en België

BLOG ESGII

NIEUWSBRIEF VAN ESGII?

Blog lezen van esgii

Op de hoogte blijven van het esgii nieuws of als er weer een nieuwe Blog is geschreven?
Schrijf je in en blijf zo op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en tips!

Voor de kennismaking ontvang je een KORTINGSBON! 

BLOG

terug

WARME VOETEN

De Vilten sloffen zijn er voor de hele familie! Esgii betekent vilt in het Mongools. Achter elk product zit een mooi verhaal! Alles is met zorg gemaakt in Mongolië en met dit concept wordt een steentje bijgedragen aan de welvaart van de mensen daar. De dames-, heren- en kindersloffen zijn er in allerlei kleuren, maten en modellen. Ze zijn heerlijk om warme voeten te houden, maar ook erg comfortabel bij warmer weer. Het vilt ademt goed, waardoor de sloffen lekker blijven aanvoelen bij hogere temperaturen. Maar in de winter is er geen sprake meer van koude voeten! 100% FEEL GOOD!

NATUURLIJKE SCHAPENWOL

Alle vilten sloffen die esgii verkoopt zijn gevilt van 100% natuurlijke schapenwol uit Mongolië. En dat is er in overvloed, want nergens ter wereld leven meer schapen dan mensen in Mongolië. Zo worden de Gers, de traditionele ronde tenten, al eeuwenlang geïsoleerd met vilt”.

De wol is een stof die erg goed ademt, dus je krijgt geen zweetvoeten. De sloffen zijn behaaglijk warm. Je kunt ze prima dragen met sokken aan, maar als je ze liever draagt zonder sokken dan kan dat ook. De uitstekende pasvorm maakt de sloffen erg comfortabel en eenmaal aan trek je ze niet meer zo snel uit! En dat is geen probleem, want met deze sloffen loop je er helemaal top bij.

 

Foto: Beau Wonen

VERANTWOORD GEMAAKT
De sloffen hebben een mooie achterliggende gedachte, door de aanschaf van een paar lekkere warme sloffen help je de mensen in Mongolië aan een menswaardig bestaan. De sloffen zijn Fair Trade en kan je ze dus met een goed gevoel dragen.

ZIJN VILTEN SLOFFEN OOK GESCHIKT VOOR DE ZOMER?

Ja, de sloffen zijn het gehele jaar te dragen, ook in de zomer. Vilt is een ventilerend materiaal waardoor de voeten goed kunnen ademen, dus zijn ze ook geschikt voor de zomer! Als de sloffen met blote voeten worden gedragen, dan kriebelen de sloffen niet, de Mongoolse schapenwol is heel zacht en aangenaam!

 


geschreven door Annelies Hendriks - 07-01-2020 02:33

laatst geupdate op : 08-12-2021 20:06

tags : sloffen, warme voeten, feel good, vilten sloffen, esgii, zomer sloffen, herensloffen, damessloffen, kindersloffen