KIES UW MAAT

000000001


0000000

14 dagen op zicht, ruilen of geld retour.

Levertijd: 1-2 werkdagen. *
Verzendkosten *
Pakket: GRATIS!
*binnen Nederland en België

BLOG ESGII

NIEUWSBRIEF VAN ESGII?

Blog lezen van esgii

Op de hoogte blijven van het esgii nieuws of als er weer een nieuwe Blog is geschreven?
Schrijf je in en blijf zo op de hoogte van alle nieuwtjes, acties en tips!

Voor de kennismaking ontvang je een KORTINGSBON! 

BLOG

terug

Vilten sloffen voor in de lente en zomer!

De vilten sloffen van esgii worden veel gekocht in de periode van September t/m Februari. Maar waarom eigenlijk? Je kunt toch ook sloffen in de zomer bestellen? Jazeker! Maar dat zit niet zo in ons systeem. Wollen sloffen in de zomer dragen, nee men loopt nog liever op blote voeten of slippers.

Niets is minder waar, je kunt het gehele jaar de sloffen van esgii dragen. Zeker de lage en instapsloffen zijn geschikt. De wol is lekker zacht voor de voeten en zelfs met blote voeten is het aangenaam want je krijgt er geen zweetvoeten in. De voeten kunnen zich heerlijk ontspannen en herstellen na een warme dag in de schoenen te hebben gezeten! Kortom een aanrader om er dan ook jaren plezier van te hebben, zowel in de zomer als in de winter!

Er zijn veel variaties te verkrijgen, waardoor er vast een geschikt paar tussen zit voor u. Sloffen voor binnen, maar ook voor binnen en buiten! Deze sloffen hebben allemaal een bijzondere achterliggende gedachte: ze worden in Mongolië gemaakt van Mongoolse schapenwol en Merino-wol. De schapenwol is daar in overvloed en geeft de makers een goed en eerlijk dagelijks bestaan. Men zorgt goed voor de medewerkers, voor de dieren en ook het milieu. 

Ik werk samen met vier verschillende bedrijfjes in Mongolië, die ervoor zorgen dat de vilten sloffen zo goed mogelijk afgeleverd worden bij esgii in Leiden.

Daar gaat wat tijd aan voorbereiding aan vooraf, bij aankomst worden alle sloffen nagekeken en gecontroleerd op de maat, en worden dan zo nodig aangepast op de juiste schoenmaat.

Van maart t/m augustus is het een rustigere periode. Maar ook dan werk ik full-time aan esgii om te zorgen dat alles weer soepel verloopt als het hoogseizoen weer start!


geschreven door Annelies Hendriks - 24-04-2020 10:11

laatst geupdate op : 08-12-2021 20:44

tags : sloffen, slippers, vilten slippers, esgii, vilt, zomer sloffen, duurzaamheid