Vilten sloffen zijn koel in de zomer en warm in de winter!
Esgii logo Esgii logo

Unieke Vilten dames sloffen

Als je de hele dag op hakken hebt gelopen, dan zijn dames sloffen een verademing voor je voeten. De dames sloffen zijn warm, zacht en comfortabel en ze knellen niet. Het is dan ook heerlijk om aan het einde van de dag je schoenen uit te schoppen en je speciale dames sloffen aan te trekken. Maar ook ’s ochtends is het fijn als er een paar dames sloffen naast je bed staat te wachten. Dan hoef je niet met je blote voeten op de koude badkamervloer te stappen. Als vrouw kun je dus eigenlijk niet zonder een goed paar dames sloffen. Of twee.
 

Hip en trendy dames sloffen


Dames sloffen zijn al lang niet meer saai en ouderwets. Ze zijn tegenwoordig te koop in allerlei hippe modellen, kleuren en prints. Zo kun je je ook met je dames sloffen aan modieus blijven voelen. In de winter kies je voor extra warme, hoge dames sloffen en in de zomer voor een lager model dames sloffen of voor slippers. Esgii heeft dames sloffen in al deze modellen en in verschillende kleuren. Ze zijn er in felle kleuren of basic tinten. Sommige varianten dames sloffen hebben mooie stiksels of hebben een versiering van vilt, zoals een bloem. Ook de dames sloffen zijn allemaal met de hand en van vilt gemaakt.
 

Goed doel dames sloffen


Esgii koopt al haar dames sloffen in op basis van Fair Trade. De dames sloffen worden vervaardigd in Mongolië. De makers van de dames sloffen krijgen financiering en een eerlijke prijs voor de dames sloffen die zij maken. Alle dames sloffen en accessoires worden met de hand gemaakt en zijn duurzaam. Door deze dames sloffen te kopen draag je bij aan de werkgelegenheid en inkomsten van de dorpen waar de dames sloffen worden gemaakt. Naast dames sloffen zijn er ook heren sloffen, sloffen voor kinderen en accessoires te koop. Ook deze producten worden eerlijk gemaakt en kun je dus met een goed gevoel kopen.

 
dames-sloffen-hoog