Vilten sloffen zijn koel in de zomer en warm in de winter!
Esgii logo Esgii logo

Vilten pantoffels die mannenvoeten warm houden

 
Pantoffels voor heren zijn misschien niet de mest sexy schoenen die er zijn, maar wel de meest comfortabele. Pantoffels worden door zowel mannen als vrouwen om die reden maar wat graag gedragen. Want is het niet elke dag weer een klein feestje om bij thuiskomst je schoenen te kunnen uittrekken, en je voeten in een paar fijne pantoffels te laten glippen? Thuis kun je helemaal jezelf zijn en kiezen voor een paar comfortabele pantoffels. Esgii pantoffels voor heren hebben een aantrekkelijk uiterlijk. Een maal uitproberen, en deze pantoffels voor heren worden je favoriete gadget!
 
Bekijk de complete collecte esgii pantoffels voor heren op esgii.nl
 
Welke man kent het niet: je komt na een dag werken thuis, eindelijk tijd om te kunnen ontspannen. Dan is het heerlijk om je kantoorschoenen of werkschoenen te verruilen voor een paar comfortabele pantoffels voor heren. Pantoffels draag je niet alleen om je voeten warm te houden. Je draagt zo ook voor het ‘thuisgevoel’. Daarnaast hebben pantoffels een beschermende functie en zijn ze niet zo glad om op te lopen als sokken.
 

No sweat! Warmte zonder zweten

 
Esgii pantoffels heren zijn op duurzame wijze gemaakt van wolvilt. Wol heeft een flink aantal aangename eigenschappen voor voeten. Het is warm, maar reguleert ook vocht. Dit betekent dat je in jouw esgii herenpantoffels geen zweetvoeten hebt. Vilt gemaakt van wol zorgt ervoor dat overtollig vocht makkelijk kan ontsnappen. Esgii pantoffels voor heren hebben je twee geweldige dingen te bieden: je voeten blijven warm én droog.
 

Mooie pantoffels heren 
 

Zijn sokken in slippers jou (of je partner) een doorn in het oog? Laten we wel zijn, sokken in slippers kunnen tijdelijk even trendy zijn, maar een aantrekkelijk fashion statement ziet er doorgaans anders uit. Ben je op zoek naar pantoffels voor heren waarmee je goed voor de dag kunt komen? Ook wanneer je jouw huisschoenen graag draagt, inclusief sokken? Bekijk dan de mooie vilten pantoffels voor heren van esgii.
 
Herenpantoffels high boots
 
Zoek je een paar herenpantoffels met een stoer randje? Kies dan voor de high boots. Deze ‘lage laarzen van vilt’, maken het je eenvoudig om stijlvolle pantoffels te dragen. Ze zijn hoger dan traditionele pantoffels en houden ook de enkels heerlijk warm (en lage sokken verborgen). Door middel van een houtje-touwtje-sluiting stap je heen eenvoudig in deze vilten huisschoenen voor heren, maar sluiten ze ook mooi aan. De 3-laags zool bestaat uit vilt en leer.
 
Slippers en instap pantoffels
 
Slippers en instap herenpantoffels naast je bed of bij de voordeur maken het eenvoudig om thuis geen koude voeten te hebben. Alle esgii pantoffels voor heren zijn gemaakt om comfortabel in-en-uit te stappen. Esgii pantoffels voor heren zijn er in mooie rustige kleuren als: bruin, grijs en zwart. Mag het fleuriger? Maak dan je keus uit een van de sprekende kleuren uit de collectie.
 
Vilten pantoffels voor grip onder je voeten
 
Wanneer je wel eens op sokken door het huis loopt – en wie doet dat niet-, dan weet je dat sokken er in no time niet meer zo schoon uit zien. Bij thuiskomst een paar heerlijke pantoffels aantrekken, voorkomt dit probleem. Bijkomend voordeel is dat je meteen het nodige inloopvuil buiten de deur houdt. Ook bieden pantoffels en sloffen meer grip dan lopen op sokken. Dit geldt ook voor de esgii herenpantoffels en sloffen met lederen zool. Je kunt er zelfs bij droog weer best de tuin mee inlopen. Wil je ook buiten lopen op je sloffen of ze mee kunnen nemen naar bijvoorbeeld de camping? Kies door voor een paar esgii pantoffels voor heren met rubberen zool.  
 
Meer over esgii vilten pantoffels
 
Voor de fact-lovers vertellen we je graag nog iets meer over de bijzondere vilten pantoffels voor heren van esgii. 'Esgii' is het Mongoolse woord voor 'vilt'. Wist je bijvoorbeeld dat esgii een fair trade product is? En dat die warme pantoffels aan je voeten zo heerlijk zitten omdat ze gemaakt worden uit bijzondere soorten schapenwol? Of dat esgii pantoffels met de hand worden gemaakt in Mongolië? In Mongolië worden al eeuwenlang vilten schoenen gemaakt om voeten te beschermen tegen de kou en hitte. Ook de lijm die nodig is om de pantoffels te maken, wordt op traditioneel gemaakt volgens receptuur zoals die ook gebruikt wordt voor het maken van Mongoolse traditionele klederdracht.
 
Bij esgii werken we samen met verschillende kleinschalige Mongoolse fair trade-organisaties. Met het dragen van esgii pantoffels lever je een bijdrage aan eerlijk handels- en werkomstandigheden voor de mensen die esgii pantoffels maken. Dit verhoogt de welvaart van de Mongoolse producenten, hun gezinnen en de gemeenschap waarin zij leven.
 

pantoffels-heren