Vilten sloffen zijn koel in de zomer en warm in de winter!
Esgii logo Esgii logo

Kies uw maat

1

Laat alle maten zien

000000000000000
14 dagen op zicht, ruilen of geld retour.
Levertijd:
1-2 werkdagen. *
Verzendkosten:
GRATIS! *

* binnen Nederland

logo esgii
Veel gestelde vragen
De Esgii weggever!

Esgii weggeverVilten sloffen weggever
Sale
SaleVilten sloffen in de sale!

RETOURNEREN


U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.
Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Dus de producten zitten nog aan elkaar, het label zit eraan, de stickers met de maat zit nog op de zool en het tasje behorend bij de sloffen (label in het tasje komt overeen met de omschrijving van het product?) wordt meegestuurd.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.
Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.
Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier.
Het verwerken van de retouren, gaan maximaal 5 werkdagen overheen.

Als u een andere maat of model wilt ontvangen kunt u een nieuwe bestelling plaatsen in de webshop.

De ondernemer vergoedt betalingen van de consument onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode.

Je kunt een artikel als volgt retourneren:

1. Vul retourformulier (met bestelnummer 6146300_...............) in en stop deze samen met het product (ongedragen, onberispelijk, met labels aan het product, maat op de zool), in de originele verzenddoos indien deze nog bruikbaar is.
2. Plak de doos dicht en voorzie het pakket van het retouradres. esgii, Workumertrekweg 5 8701 WB Bolsward
3. Breng je verpakte retourzending naar het dichtstbijzijnde postagentschap. Vraag altijd om een traceer code en bewaar deze goed. Esgii is niet aansprakelijk voor het beschadigen of zoekraken van retour gezonden artikelen.

Nederland
De kosten voor de retourzending in Nederland zijn voor jouw rekening. Zie de regelgeving.
Voor het retour sturen kun je voor verschillende vervoerders kiezen zoals GLS, Postnl, DHL en DPD. Als het maar bij esgii aankomt.

België
De kosten voor de retourzending in België zijn voor jouw rekening. Zie de regelgeving. De retourkosten vanuit België verschilt per vervoerder.


Het esgii retourformulier, hier te downloaden om uit te printen en mee te sturen met de bestelling naar:

esgii
Workumertrekweg 5
8701 WB Bolsward