Vilten sloffen zijn koel in de zomer en warm in de winter!
Esgii logo Esgii logo

Sloffen kopen? Kies voor de leukste!

Stoere sloffen, hippe sloffen, trendy sloffen, huiselijke sloffen, ‘oma sloffen’… Hoe je ze ook noemt, je ‘esgii’s’ zorgen voor een stukje weldadige voetcomfort. De modellen van esgii sloffen lopen uiteen van slippers tot hoge sloffen. Ze zijn uitgevoerd in stijlvolle basic kleuren en leverbaar in opvallende, vrolijke kleuren. 
 
Esgii slopen kopen kan voor het hele gezin. Voor de allerkleinste heeft esgii schattige vilten babyslofjes. Voor kleuters, peuters en kinderen met een schoenmaat tot 31 zijn er trendy esgii ‘high boot sloffen’. De damescollectie sloffen bestaat eveneens high boots, maar biedt ook instapsloffen, muiltjes en slippers. Ook heren zullen de esgii high boots waarderen, of hebben keus uit diverse modellen instapsloffen.
 
100% natuurlijke wol vilten sloffen kopen? Bekijk dan de kindersloffen, damessloffen en herensloffen in de esgii webshop.

Sloffen kopen van natuurlijk wolvilt

Bij esgii kun je sloffen kopen in allerlei modellen en kleuren. Alle sloffen, pantoffels, instapsloffen en ‘high boots’ zijn gemaakt van wolvilt. Anders dan synthetisch vilt is wolvilt een natuurproduct: met dank aan schapen uit Mongolië die esgii sloffen hun heerlijke zachte comfort geven.
 
Ga je sloffen kopen? Kies dan eens voor sloffen van écht wol in de vorm van wolvilt. Daarmee koop je sloffen ie zowel in de zomer als de winter aangenaam zijn om te dragen. Dit komt door de temperatuur- en vochtregulerende eigenschappen van wol. De sloffen die je koopt zitten dankzij het isolerend vermogen van wol aangenaam warm. Maar in de zomer, of bij warme binnen temperaturen, voelt wol juist aangenaam fris aan. Nog een mooi plus dat wolvilt voor heeft op ‘synthetisch vilt: de stof ademt. Daarmee blijven voeten fris en droog, en behoren zweetvoeten tot het verleden.

Waar draag jij je esgii’s?

 

Heb je snel last van koude voeten? Of draai je thuis gewoon graag comfortabel schoeisel? Dan is het een paar comfortabele sloffen kopen een goed idee. Pantoffels zijn lekker warm en zacht en zitten veel lekkerder dan gewone schoenen. En waarom zou je dat gevoel alleen bewaren voor thuis?
 
Natuurlijk gaat er niets boven een warm paar pantoffels naast je bed zodat je eerste stappen in de nieuwe dag, je niet direct koude voeten oplevert. Een paar sloffen kopen zodat je bij de voordeur je schoenen kunt verruilen voor huisschoenen is eveneens een traditie. Daarmee blijft vuil buiten de deur en binnen de voeten warm en sokken schoon.
 
Maar je kunt ook sloffen kopen om te dragen tijdens yoga. Of wat dacht je van een paar fijne slippers met rubberen zool voor op de camping of om in je tas te stoppen voor een dagje sauna? En is er iemand die tijdens een thuiswerkdag zijn sneakers draagt?
 
Voor de allerkleinste een paar sloffen kopen, is nuttig voor thuis, maar ook voor op de peuterspeelzaal. Kortom: er zijn vele momenten die zich lenen om schoenen te verruilen voor een paar comfortabele sloffen of pantoffels.
 
Sloffen kopen voor iedereen

Je knellende schoenen verruilen voor een zacht paar pantoffels kan een gelukzalig gevoel geven. En sloffen kopen gaat nu makkelijker dan ooit. Online sloffen kopen is hierbij de beste manier omdat dit de meeste keus heeft. Ze zijn verkrijgbaar in hippe modellen en modieuze kleuren. Voor mannen zijn ze vaak wat stoerder en voor vrouwen schattig of sexy. Waar mannen en vrouwen het ongetwijfeld over eens zullen zijn is dat pantoffels vooral comfortabel moeten zitten en van goede kwaliteit moeten zijn. Sloffen kopen bij esgii doet u met een rede. De pantoffels van esgii zijn gemaakt van stevig, duurzaam vilt en zijn ongelofelijk zacht aan je voeten. esgii heeft ook kindersloffen en leuke accessoires, zoals handschoenen, sjaals en sokken.
 
Tips voor het meeste plezier van je aankoop sloffen
 

  • Sloffen kopen is een aankoop om je op te verheugen. Nog even geduld, en over een paar dagen glijden je voeten in wollig zachte pantoffels. Nóg een paar dagen later zul je merken dat je esgii sloffen wat soepeler zijn geworden. Dit is een natuurlijk proces. Daarbij kun je wat losse wolvezels aantreffen. Ook dat is normaal, het zegt niets over kwaliteitsverlies.
 
  • Wolvilt heeft als eigenschap dat het comfortabel naar de voet gaat staan. Het is niet de bedoeling dat je sloffen daarbij een andere maat krijgen. Koop esgii sloffen daarom in je reguliere maat, en voor kinderen niet ‘op de groei’.
 
  • Wolvilt kun je niet wassen. Het vilt gaat hierdoor krimpen. Zonde van je aankoop! Vilt kun je onderhouden door het af en toe even af te borstelen. Ook kun je je sloffen uitkloppen. Vlekken kun je eventueel voorzichtig deppen met een nagemaakt doekje met daarop wat wolwasmiddel.  

 
Meer over esgii sloffen en pantoffels
 
‘Esgii’ spreek je uit als: eskie. Het is het Mongoolse woord voor vilt. En dat verraad al veel over de mooie producten van Esgii. Esgii viltproducten zoals sloffen, pantoffels en slippers, maar ook alle accessoires, worden handgemaakt in Mongolië binnen fair trade programma’s.  Esgii sloffen kopen betekent een product kopen dat met veel zorg voor mens, dier en milieu wordt gemaakt: 100% feel good voor jou, de makers en de schapen die de mooi wol leveren! De producten worden gemaakt door MIM (Made in Mongolia), Angel Felting en nomaden.

sloffen-kopen-herensloffen