Vilten sloffen zijn koel in de zomer en warm in de winter!
Esgii logo Esgii logo

Gewenning Vilten Sloffen

sloffen, high boots, vilten sloffen, vilt, gewenning, esgii, wollen sloffen, schapenwol
Gewenning Vilten Sloffen

Net als nieuwe schoenen moeten de vilten sloffen ook ingelopen worden en wennen aan de voeten. Uit eigen ervaring heb ik voor jaren, denk wel 5 jaar, de High Boots brown gedragen.

Maar met de start van het nieuwe seizoen wilde ik toch wel eens wat anders, een nieuw kleurtje leek me wel fijn. Ook voor de klanten die wel eens persoonlijk langskomen bij esgii?.

Maar dat was toch wel even wennen om een nieuw paar sloffen aan te trekken. Je bent zo gewend aan je sloffen die eigenlijk nog steeds heerlijk zitten maar er niet meer zo netjes uitzien?.

De nieuwe sloffen voelden wat stug aan, dat je even denk van O, klopt dit wel? Ik had wel gelijk warme voeten, de maat was goed en inderdaad na 2/3 dagen dragen zaten ze heerlijk en comfortabel en ontspannen om de voeten. Zo zie je maar, de sloffen moeten gewoon ingelopen worden en wennen aan je voeten.

Hier nog wat Tips & Trucs om zo lang mogelijk van je sloffen te genieten.

- De sloffen kunnen in het begin wol sporen achterlaten, deze kunt u uit de sloffen verwijderen, dit heeft verder geen effect op de kwaliteit van de wol.

- Verwijder vlekken met een vochtige doek met een beetje wolwasmiddel.

- De sloffen kunnen worden gestofzuigd.

- Klop de sloffen geregeld buiten uit.

- Wij adviseren de sloffen niet te wassen, omdat de sloffen kunnen krimpen.

- De wol heeft zelfreinigende eigenschappen en ademt.