KIES UW MAAT

000000001


0000000

14 dagen op zicht, ruilen of geld retour.

Levertijd: 1-2 werkdagen. *
Verzendkosten *
Pakket: GRATIS!
*binnen Nederland en België

BETAALMOGELIJKHEDEN bij esgii

Bestellen en betaalmogelijkheden zijn bij ons uitermate veilig. Jouw transactiegegevens worden versleuteld over internet verstuurd en betaling geschiedt geheel veilig via een bankoverschrijving die je zelf uitvoert of betaling met iDEAL of PayPal.


Voor de betaling kan, zonder extra bijkomende kosten, gekozen worden uit de volgende mogelijkheden:

 

iDEAL

Direct betalen door middel van internetbankieren via je eigen bank. iDEAL is een standaard voor webbanking die door een aantal banken in Nederland is ontwikkeld. Na het plaatsen van je bestelling word je automatisch doorgestuurd naar de juiste webpagina van je eigen bank. Voor meer informatie klik hier.

Indien je kiest voor deze online betaalmethode is bij een succesvolle verwerking je betaling direct bij ons binnen en kunnen wij je order meteen in behandeling nemen.

 

Betalen met PayPal

Je kunt ook betalen met PayPal. Het bankrekeningnummer of Creditcard nummer wordt aan een PayPal- rekening gekoppeld. Nadat een betaling goedgekeurd is, Schrijft PayPal het bedrag automatisch af. Mocht het bestelde artikel toch niet goed zijn dan kan je via PayPal de retourkosten terugkrijgen. Dit geld overigens alleen als de bestelde artikelen via PayPal zijn betaald.

https://www.paypal.nl/retour/

 

Bankoverschrijving


Bij bankoverschrijving maak je na het bestellen het totaalbedrag van de bestelling over. Een bestelling wordt zeven dagen voor je gereserveerd. Na ontvangst van je betaling zal je bestelling per omgaande worden verstuurd.

Na het plaatsen van je bestelling krijg je een bestelbevestiging per e-mail met daarin het verschuldigde bedrag en ons rekeningnummer zoals hieronder vermeld.

Bij de overschrijving moet altijd het bestelnummer worden vermeld. Maak het bedrag over op onderstaande rekening:

Voor klanten met een Nederlandse bankrekening:
Rekeninghouder: esgii
Rekeningnummer: NL62RABO0179161334
Bank: Rabobank
Plaats: Leiden

Voor klanten die geen Nederlandse bankrekening hebben:
Rekeninghouder: esgii
IBAN: NL62RABO0179161334
SWIFT (BIC): RABONL2U
Bank: Rabobank
Plaats: Leiden

Billink achteraf betalen

Wanneer u Billink achteraf betalen als betaalmethode heeft gekozen ontvangt u van Billink een E-Factuur met de betaalspecificaties. U dient uw betaling te verrichten aan de hand van deze e-mail. Voor de registratie vraagt men uw geboortedatum. Dit moet gekoppeld zijn aan u geboorte naam dit vanwege de kredietwaardigheidscheck.
Mocht de betaling niet lukken, dan kunt u het beste contact opnemen met info@billink.nl


Mister Cash

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen door middel van hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.
 

SOFORT Banking

Sofort is na creditcard de bekendste betaalmethode in Duitsland.


Elke afgeronde bestelopdracht wordt per e-mail bevestigd met een orderbevestiging. Het is dus belangrijk dat je je e-mailadres correct op de website door geeft!