KIES UW MAAT

000000001


0000000

14 dagen op zicht, ruilen of geld retour

Levertijd: 1-2 werkdagen *
Verzendkosten *
Pakket: GRATIS!
*binnen Nederland en BelgiŽ

Volg onsOnze vermelding op http://www.keurmerk.info

Kindersloffen

Niet alleen volwassenen zijn dol op pantoffels. Ook kindersloffen zijn erg populair bij kids én hun ouders. Kinderschoentjes kunnen flink vies worden van het buitenspelen en dat vuil wil je natuurlijk niet door je huis verspreiden. Door je kindje kindersloffen aan te trekken houd je je huis schoon. Een ander voordeel is dat zachte kindersloffen minder lawaai maken als je kinderen door de kamer rennen. Dat is dan weer prettig voor de onderburen. Kindersloffen zijn vaak voorzien van een antislipzooltje, zodat zij niet uitglijden. Dat gebeurt wel snel als zij op sokken rondlopen. En natuurlijk niet te vergeten: kindersloffen zitten gewoon heel erg lekker.
 

Duurzame kindersloffen


Kindersloffen krijgen heel wat te verduren. Kinderen rennen, spelen en klimmen. Het is daarom belangrijk dat de kindersloffen zijn gemaakt van duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. De kindersloffen van Esgii zijn van goede kwaliteit. Ze worden allemaal gemaakt van duurzaam vilt en gaan lang mee. De kindersloffen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen voor jongens en voor meisjes. Het ene paar is nog schattiger dan het andere. Er zijn leuke laarsjes voor baby’s en kinderen en lagere modellen. Kinderen zullen dol zijn op de felle kleurtjes, maar er zijn ook grijze kindersloffen. Esgii verkoopt eveneens sloffen voor dames en heren.

 

Fair Trade kindersloffen en accessoires


Alle producten die esgii aanbiedt worden geproduceerd op basis van Fair Trade. De kindersloffen en accessoires worden gemaakt in Mongolië. Esgii betekent ‘vilt’ in het Mongools. De makers van de kindersloffen krijgen altijd een eerlijke beloning voor elk product dat zij maken. Ieder product wordt zorgvuldig met de hand gemaakt, dus het maken van een paar kindersloffen kost tijd. Het zou niet eerlijk zijn om de kindersloffen dan voor stuntprijzen aan te bieden. De makers worden daarom echt beloond voor de tijd en aandacht die zij in het product stoppen.

Foto: @kissmyarts.nl

 Â