Vilten sloffen zijn koel in de zomer en warm in de winter!
Esgii logo Esgii logo

Sloffen en pantoffels online

 

Sloffen en pantoffels online kopen heeft soms nog een beetje een ouderwets imago. Dat is niet terecht. Er zijn enorm veel sloffen en pantoffels online te vinden en zijn inmiddels echte fashion items. Er bestaan sloffen in alle soorten, maten en kleuren. Ze zijn te koop voor vrouwen, mannen en kinderen. Iedereen wordt er blij van om zijn voeten na een lange dag in een paar zachte pantoffels te steken. Het is slim om sloffen en pantoffels online te bestellen. Je hebt dan een groot aanbod van sloffen en pantoffels online en omdat je je huis niet uit hoeft te gaan, kun je lekker je huidige paar sloffen aanhouden.
 
 

De eerlijke sloffen en pantoffels online van esgii


De eigenaars van esgii maakten in 2009 een rondreis door Mongolië. Daar zagen zij hoe mensen producten maakten van vilt. Ze besloten de producten naar Nederland te brengen, enerzijds omdat ze er enthousiast over waren en anderzijds om bij te dragen aan de leefomstandigheden van de bevolking van Mongolië. Er wordt samengewerkt met lokale leveranciers op basis van Fair Trade. De makers krijgen een goede beloning voor hun werk. Je kunt ze dus met een goed gevoel kopen. Maar de pantoffels van esgii zijn niet alleen maar eerlijk, ze zijn ook nog eens ontzettend leuk en comfortabel.
 
 

Dames, heren en kinderen


Bij esgii vind je sloffen voor dames, heren en kinderen. Ze zijn te koop in allerlei hippe modellen, van slippers tot laarsjes. Er zijn stijlvolle basic kleuren en felle kleurtjes. Kinderen zullen dol zijn op de vrolijke slofjes die ook nog eens superlekker zitten. Voor de heren zijn er echt mannelijke stoffen met een stoer uiterlijk. Dames kunnen kiezen uit charmante, vrouwelijke slofjes. Alle pantoffels en accessoires zijn gemaakt van vilt, waardoor ze heel zacht zijn en toch erg sterk en duurzaam. Voor iedereen is dus wel een fijn paar pantoffels te vinden. Ook heel leuk om als cadeautje te geven.
 

                           esgii-pantoffels-MIM-mongolie     

Foto: @kissmyarts.nl