Vilten sloffen zijn koel in de zomer en warm in de winter!
Esgii logo Esgii logo

Sloffen voor dames, heren en kinderen

Esgii sloffen zijn trendy en worden handgemaakt van wolvilt. Dit maakt ze heerlijk zacht en comfortabel om te dragen. Perfect voor een ontspannen avonden thuis of voor naast het bed, zodat je zonder koude voeten de dag kunt beginnen. Of neem een paar esgii slipper mee naar de camping op de sauna! Ze houden voeten droog, schoon en dragen heerlijk. Voor de allerkleinste hebben we esgii sloffen als schattige boots. De zachte antislip zolen van leer dempen het geluid tijdens het rennen, en zorgen ervoor dat kinderen tijdens het spelen niet uitglijden. Dit maakt de sloffen voor peuters, kleuters en kinderen niet alleen ideaal voor thuis of een logeerpartij, maar ook voor op de peuterspeelzaal.
 
Wil je ons assortiment esgii sloffen voor dames, heren en kinderen bekijken? Klink dan door naar een van onderstaande pagina’s:
Sloffen voor dames
Sloffen voor heren
Kindersloffen
 

Comfortabele sloffen van wolvilt

 
Sloffen zijn perfect om thuis te dragen. Ze zitten comfortabel en doordat je er niet mee naar buiten gaat blijft je huis mooi schoon. Als je binnen je schoenen draagt / sloffen, dan verspreid je immers het vuil door je huis. Sloffen zijn in de winter lekker warm, maar zijn ook in de zomer aangenaam om te dragen. In de winter kun je kiezen voor hoge sloffen en in de zomer voor lagere instappers of slippers. Er zijn zoveel modellen en kleuren sloffen verkrijgbaar dat er altijd wel een paar bijzit dat helemaal bij jouw wensen past. Sloffen zijn verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Ze zijn ook heel leuk om cadeau te geven als je iemand eens wilt verwennen met een comfortabel presentje.
 
Weetjes over esgii sloffen
 
Esgii sloffen zijn vilten sloffen.
*  Het vilt wordt op traditionele wijze gemaakt van 100% scheerwol.
Wol ‘ademt’ en zorgt voor warme voeten bij koude, en frisse voeten bij warmte.
De maten van esgii sloffen komen overeen met Nederlandse maten: groter of kleiner bestellen is dus niet nodig!
De eerste dagen kan vilt wat stugger zijn, maar na een paar keer dagen zetten de sloffen zich naar de voet, zonder dat je eruit glipt, ze ergens knellen of te los gaan zitten.
Verliefd op de mooie kleuren van esgii sloffen? Die komen tot stand via ecologische verf.
Natuurlijk mag je ook met sokken aan in je ‘esgii’s’, maar stap er ook gerust in met blote voeten: de wollige binnenzijde voelt heerlijk zacht aan.

 

Welk type slof zoek je?

 
Esgii sloffen zien er mooi uit. Echt sloffen waar je mee gezien mag worden. Of hou het lekker voor jezelf…Want hoe fijn is het als je op je thuiswerk dag achter de laptop kunt ‘zoomen’ met je pantoffels nog aan?
 
Ga je voor sloffen waar je ook mee naar buiten kunt? Bijvoorbeeld om in de tuin van een kop thee of latte te genieten, of om in je tas te stoppen voor een dagje sauna of een weekje camping? Kies dan voor de esgii sloffen met rubberen zool. Deze zijn er als damesslipper met een open teen en hiel, als instappantoffel en als laarsje (high boot). Voor heren zijn ze er als high boot en als instappantoffel.
 
En dan zijn er nog de kindersloffen van esgii. Super cute is het babyslofje. Maar ook grotere kinderen zullen hun ‘esgii’s’ graag dragen. Ze zijn er als high boot die ook de enkels lekker warm houden, en leverbaar in diverse mooie, zachte kleuren.
 
Fair Trade sloffen
 
Esgii is het Mongoolse woord voor vilt. Deze naam is niet zomaar gekozen. De sloffen die je bij esgii koopt worden volledig met de hand in Mongolië gemaakt. Dit gaat via een gecontroleerd Fair Trade programma. Dat betekent dat de makers van esgii sloffen een eerlijke beloning krijgen voor hun producten. Het maken van deze producten zorgt voor werkgelegenheid en inkomsten onder de Mongoolse bevolking. Deze sloffen en accessoires zitten dus niet alleen heel lekker, je draagt ook een steentje bij aan betere economische omstandigheden voor de families die bij het maken van esgii sloffen betrokken zijn.

Alle kleuren en modellen sloffen

Bij esgii kun je kiezen uit een heleboel leuke sloffen. Alle huisschoenen, pantoffels, sloffen en slippers worden van wolvilt gemaakt en volledig geproduceerd in Mongolië. De sloffen en accessoires zijn duurzaam en worden met de hand gemaakt. Dat de sloffen die je draagt fair trade zijn, vinden we bij esgii belangrijk. En we hopen jij ook. Want zo zorgen we ervoor dat jij niet alleen kunt genieten van mooi, comfortabele sloffen, maar dat ook de makers daar beter van worden.
 
 Er zijn hoge en lage sloffen en slippers. De sloffen worden allemaal gemaakt van vilt in allerlei trendy kleuren, van basic tot opvallend. Sommige sloffen zijn voorzien van bijzondere stiksels of decoraties van vilt. Ze zijn er voor heren, dames en kinderen. Het vilt is heerlijk zacht en isoleert zowel tegen kou als tegen warmte. De stof waar de sloffen van zijn gemaakt ademt en heeft een vochtregulerende werking, dus tijdens de zomer krijg je geen last van te warme voeten. 

sloffen voor heren dames en kinderen