Vilten sloffen zijn koel in de zomer en warm in de winter!
Esgii logo Esgii logo

Vilten Sloffen

Vilten sloffen zijn lekker warm en zacht en zijn heerlijk om op te lopen. Ieder moment dat je geen schoenen aan hoeft te hebben wil je daarom je vilten sloffen dragen. Gecombineerd met een joggingbroek en zachte trui vormen ze een ultieme outfit om in te relaxen. Vilten sloffen worden steeds modieuzer en zien er soms zo goed uit dat je er bijna mee naar je werk zou kunnen. Vilten sloffen zijn zowel populair onder mannen als vrouwen. Ook kinderen lopen graag op slofjes.

Voordelen van vilten sloffen

Eigenlijk is het feit dat vilten sloffen heerlijk zitten al voordeel genoeg. Naast comfortabel zijn vilten sloffen natuurlijk ook nog lekker warm. Er zijn echter meer voordelen. Door vilten sloffen te dragen houd je bijvoorbeeld je huis schoner. Schoenen worden vies doordat je ze buiten draagt en dat vuil neem je mee naar binnen. Door je schoenen achter te laten bij de deur en meteen je vilten sloffen aan te trekken blijft de vloer schoon. Voor kinderen zijn vilten sloffen ideaal, omdat zij graag door het huis rennen. Met schoenen kan dit flink wat lawaai maken, maar op sokken glijden ze al snel uit. Kindersloffen met antislip zolen zijn de ideale oplossing.

Sloffen en pantoffels van esgii

 

De vilten sloffen van esgii zijn uniek. Zij worden van heerlijk zacht vilt gemaakt door mensen in Mongolië. Dit gebeurt volgens het principe van Fair Trade, wat inhoudt dat de makers een eerlijke beloning krijgen voor hun arbeid. Er zijn vilten sloffen in verschillende modellen en kleuren. Lage instappers en slippers zijn luchtig en gemakkelijk om aan te trekken. De hogere modellen vilten sloffen zijn heel trendy en houden ook je enkels lekker warm. De kleuren lopen uiteen van basic tot opvallend. Er zijn zoveel soorten vilten sloffen dat je altijd wel een paar vilten sloffen vindt die perfect bij jou passen. Geef de pantoffels cadeau aan je partner en kinderen of houd ze lekker voor jezelf.
Hoge_sloffen-esgii