Vilten sloffen zijn koel in de zomer en warm in de winter!
Esgii logo Esgii logo

Wollen Sloffen

vilten-sloffen-esgii-warm

Wollen sloffen zijn lekker warm en zacht en zijn heerlijk om op te lopen. Ieder moment dat je geen schoenen aan hoeft te hebben wil je daarom je wollen sloffen dragen. Gecombineerd met een joggingbroek en zachte trui vormen ze een ultieme outfit om in te relaxen. Wollen sloffen worden steeds modieuzer en zien er soms zo goed uit dat je er bijna mee naar je werk zou kunnen. Wollen sloffen zijn zowel populair onder mannen als vrouwen. Ook kinderen lopen graag op slofjes.
 

Voordelen van wollen sloffen


Eigenlijk is het feit dat wollen sloffen heerlijk zitten al voordeel genoeg. Naast comfortabel zijn wollen sloffen natuurlijk ook nog lekker warm. Er zijn echter meer voordelen. Door wollen sloffen te dragen houd je bijvoorbeeld je huis schoner. Schoenen worden vies doordat je ze buiten draagt en dat vuil neem je mee naar binnen. Door je schoenen achter te laten bij de deur en meteen je wollen sloffen aan te trekken blijft de vloer schoon. Voor kinderen zijn wollen sloffen ideaal, omdat zij graag door het huis rennen. Met schoenen kan dit flink wat lawaai maken, maar op sokken glijden ze al snel uit. Kindersloffen met antislip zolen zijn de ideale oplossing.
 

Sloffen en pantoffels van esgiiDe wollen sloffen van esgii zijn uniek. Zij worden van heerlijk zacht vilt gemaakt door mensen in Mongolië. Dit gebeurt volgens het principe van Fair Trade, wat inhoudt dat de makers een eerlijke beloning krijgen voor hun arbeid. Er zijn wollen sloffen in verschillende modellen en kleuren. Lage instappers en slippers zijn luchtig en gemakkelijk om aan te trekken. De hogere modellen wollen sloffen zijn heel trendy en houden ook je enkels lekker warm. De kleuren lopen uiteen van basic tot opvallend. Er zijn zoveel soorten wollen sloffen dat je altijd wel een paar wollen sloffen vindt die perfect bij jou passen. Geef de pantoffels cadeau aan je partner en kinderen of houd ze lekker voor jezelf.
 
 schapen-mongolie-steppe