Vilten sloffen zijn koel in de zomer en warm in de winter!
Esgii logo Esgii logo

Zomer slippers


 
Zomer slippers mogen er iets anders uit zien dan de slippers of pantoffels die je in de winter draagt, maar ze mogen wel even comfortabel zijn! Niets zo heerlijk als na een warme dag (met opgezette voeten!) je schoenen te verwisselen voor een paar comfortabele zomer slippers. Dit geldt zowel voor dames als heren. Zomer slippers van esgii zijn er dan ook in dames uitvoeren en als zomer slipper voor heren.
 
Bezoek meteen de esgii webshop en pik jouw favoriete zomer slippers eruit!
 

Esgii zomer slippers en muiltjes

 
Wanneer je op zoek bent naar een kwaliteitsproduct, dan zijn esgii zomer slippers en muiltjes een geweldige keus. Ze hebben mooie, zachte kleuren en zijn een verademing voor de voeten. De zomer slippers hebben een rubberen zool. Je kunt er dus ook mee naar buiten om even de post te halen of om je favo cappuccino op je eigen terras te dringen. Het maakt deze zomer slippers ook geweldig om mee te nemen naar de camping of een welness dagje.
 
 

Zomerse damesslippers

 
Zomerse slippers voor thuis, daarmee moet je jezelf mee op je gemak voelen. Alles aan esgii slippers is afgestemd op duurzaam draagcomfort. Zomer slippers, maar ook alle andere pantoffels, huisschoenen en sloffen van esgii worden volledig met de hand gemaakt uit wolvilt. Dit is een heerlijk materiaal dat de voeten zomers de nodige zachtheid biedt, en zweterige, plakkerige voeten voorkomt.
 
Comfortabele zomer slippers van wol
 
Zomer slippers van wol, is dat handig? Misschien denk je bij wol vooral aan koude dagen. Maar wist je dat wol niet alleen warm en comfortabel is wanneer het koud is, maar ook aangenaam verkoelend bij warme temperaturen? Esgii zomer slippers worden, net als alle andere pantoffels en sloffen van esgii, gemaakt uit wolvilt. Deze wol komt van Marinoschapen. Merinowol is een prachtig natuurproduct met bijzondere eigenschappen. Het houdt de voeten warm bij kou, en geeft juist verkoeling de voeten warm zijn. Merinowol kan toch nog 35% van zijn eigen gewicht aan vocht absorberen. Zo wordt de natuurlijke afkoeling van je voeten ondersteund.
 
Wanneer je op ‘merionowol-wolkjes’ loopt, merk je dit aan comfort en het uitblijven van zweetvoeten. Ideaal, juist voor in de zomer! De wat verhoogde rand langs het voetbed bij de tenen en de hiel zorgen ervoor dat jij en deze zomerse slippers best friends worden: je wilt ze niet meer uit en niet meer kwijt!
 
 
Zomer slippers van esgii, with love for feet
 
Esgii is het Mongoolse woord voor ‘vilt’. Mongolië is een prachtig, ruig land in Azië, gelegen tussen China en Rusland. Het land is een paradijs voor schapen die daar helemaal volgens hun eigen natuur kunnen leven. De wol van deze schapen is de basis voor de vilten zomer slippers van esgii. Elk paar zomer slippers, maar ook de schattige babyslofjes van vilt, esgii kindersloffen en dames- en herenpantoffels, worden helemaal met de hand gemaakt. Daar zijn wij, maar zeker ook de Mongoolse schoenmaaksters trots op! Alles wat we bij esgii doen is deze mooie vilten pantoffels, slippers en huisschoenen importeren via een fair trade programma. Wij werken hiervoor samen met de lokale Mongoolse bedrijven MIM (Made in Mongolia), Angel Felting, Tova en nomaden.
 
Bij aankomst in Nederland worden jouw zomer slippers nog eens gecontroleerd en geselecteerd volgens Nederlandse maatvoering. Bestel je zomer slippers daarom gewoon volgens de Nederlandse maat.
 
Zomer én winter plezier van esgii zomer slippers
 
Een uitstekende kwaliteit van het handwerk, de verf en natuurlijk het vilt zelf, zorgt ervoor dat je zomer slippers met gemak meerdere zomers en winters meegaan. Je zult elke dag opnieuw ervaren hoe prettig ze lopen: geen geplak aan kunststof slippers, maar (h)eerlijke zachte voetcomfort. Al na een paar maal dragen gaat vilt aangenaam naar de voeten staan, en zitten ze als pantoffeltjes zo fijn.
 
Om het vilt van esgii slippers mooi te houden kun je het vilt af en toe even borstelen.  Een vlek op je vilten pantoffels kun je proberen te verwijderen met een beetje water en wat wolwasmiddel. Dep daarmee de vlek, maar stop vilten producten nooit in de wasmachine. Daar krimpen ze van!
 
Heb je jouw lievelings- esgii’s al uitgezocht?
zomer-sloffen-esgii