Vilten sloffen zijn koel in de zomer en warm in de winter!
Esgii logo Esgii logo

Kindersloffen van vilt

 

Esgii kindersloffen, van de exclusieve vertegenwoordiger in Nederland!

 
Té schattig zijn ze: die zachte wollige esgii vilten kindersloffen. Ze zijn niet alleen leuk om te zien, je kind draagt er ook nog iets goeds mee. Esgii kindersloffen en babyslofjes zijn fair trade kindersloffen. Maar niet minder belangrijk: ze zijn helemaal handgemaakt uit natuurlijke materialen. Zelfs de verf waar ze hun mooie kleur door krijgen is ecologisch. Kindersloffen van esgii zijn er in diverse modellen. De boots houden voetjes en enkels beschermd en warm en zijn versierd met leuke details zoals een strikkoord, of een ‘houtje-touwtje sluiting.
 
Esgii kindersloffen van vilt bestaan uit wol, leder en liefde.  Ze worden volledig met de hand gemaakt door vrouwen en moeders uit Mongolië. Net als de kinderen daar, geven esgii kindersloffen (esgii is ‘vilt’ in het Mongools) ook hier kindervoetjes de ruimte, houden ze kindervoeten fijn warm en zijn de voetjes goed beschermd. Ben je voor jouw schoolkind op zoek naar kindersloffen voor thuis? Zoek je een leuk model kinderpantoffel dat je dreumes of kleuter kan dragen op de peuterspeelzaal? Of wil je als kraamcadeautje iemand blij maken met schattige kindersloffen van vilt in een babymaatje? De leukste vilten kindersloffen vind je in de webshop van esgii.
 

Sloffen die kindervoeten beschermen

 
Niet alleen volwassenen zijn dol op pantoffels. Ook kindersloffen zijn erg populair bij kids én hun ouders. Kinderschoentjes kunnen flink vies worden van het buitenspelen en dat vuil wil je natuurlijk niet door je huis verspreiden. Door je kindje kindersloffen aan te trekken houd je je huis schoon. Een ander voordeel is dat zachte kindersloffen minder lawaai maken als je kinderen door de kamer rennen. Dat is dan weer prettig voor de onderburen. Maar ook op het kinderdagverblijf zijn onze sloffen voor kinderen ideaal. Laat ze maar rennen en spelen! Onze Kindersloffen zijn vaak voorzien van een antislipzooltje, zodat zij niet uitglijden. Dat gebeurt wel snel als zij op sokken rondlopen.
 
En natuurlijk niet te vergeten: onze kindersloffen zitten gewoon heel erg lekker. Ze beschermen de kindervoeten tegen kou en op warme dagen tegen zweten. De 3-laags zool bestaat uit 2 lagen vilt en een buitenste laag van leer. Dit beschermt kindervoetjes (en sokken) tegen vuil, maar ook tegen kleine wondjes door stoten of ergens intrappen.
 
Duurzame kindersloffen

Kindersloffen krijgen heel wat te verduren. Kinderen rennen, spelen en klimmen. Het is daarom belangrijk dat de kindersloffen zijn gemaakt van duurzame materialen die tegen een stootje kunnen. De kindersloffen van Esgii zijn van goede kwaliteit. Ze worden allemaal gemaakt van duurzaam vilt en gaan lang mee. De kindersloffen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen voor jongens en voor meisjes. Het ene paar is nog schattiger dan het andere. Er zijn leuke laarsjes voor baby’s en kinderen en lagere modellen. Kinderen zullen dol zijn op de felle kleurtjes, maar er zijn ook grijze kindersloffen. Esgii verkoopt eveneens sloffen voor dames en heren.
 
Maatvoering esgii kindersloffen
 
De maat van de kindersloffen komt overeen met de Nederlandse standaardmaten voor kinderschoenen. Onafhankelijk van het model kinderslofjes, kunt je er online de kinderpantoffels of babypantoffels van je keus bestellen, in de maat die je kind(eren) nu heeft/hebben. De eerste paar dagen zullen de kindersloffen nog wat stug aanvoelen tijdens het dagen. Dit is heel normaal. Na korte tijd voegen vilten kindersloffen zich naar de voetjes zonder dat ze erg uitlopen of uitrekken. Een kleinere of grotere maat bestellen is daarom af te raden.
 
Vilten kindersloffen onderhouden
 
Kinderen ravotten, spelen en knoeien. Geen nood! Esgii vilten kinderpantoffels kunnen er tegen! Het vilt is van hoge kwaliteit. Het is namelijk geen synthetisch vilt, maar vilt van echte wol. En niet zomaar wolvilt, maar van de beste wolsoorten ter wereld. Namelijk van wol van schapen die vrij en blij in Mongolië hun leven mogen leven. Het wol van Mongoolse schapen is heerlijk zacht, en het vilt dat ervan gemaakt wordt is dik en stevig genoeg om lang mee te gaan. Je kunt sloffen van wolvilt onderhouden door ze af en toe even af te borstelen. Dit kan ook met de stofzuiger. Vlekken verwijderen kan door de vlek voorzichtig te deppen met een nat gemaakt doekje en wat wolwasmiddel. Let op! Stop esgii viltproducten NOOIT in de wasmachine. Ook niet op een wolwasprogramma! Door vilt in de wasmachine te stoppen, wordt het proces van vervilten in werking gezet. Met als gevolg dat de pantoffels en sloffen krimpen.
 
Fair Trade kindersloffen en accessoires
Alle producten die esgii aanbiedt worden geproduceerd op basis van Fair Trade. De kindersloffen en accessoires worden gemaakt in Mongolië door lokale bewoners. De bedrijfjes zijn gecontroleerd fair trade zodat de makers van de kindersloffen altijd een eerlijke beloning krijgen voor de mooie producten die ze maken. Ieder product wordt zorgvuldig met de hand gemaakt, dus het maken van een paar kindersloffen kost tijd. Het zou niet eerlijk zijn om de kindersloffen dan voor stuntprijzen aan te bieden. De makers worden daarom echt beloond voor de tijd en aandacht die zij in het product stoppen.
 

kindersloffen-vilt