KIES UW MAAT

000000001


0000000

14 dagen op zicht, ruilen of geld retour

Levertijd: 1-2 werkdagen *
Verzendkosten *
Pakket: GRATIS!
*binnen Nederland en BelgiŽ

Volg onsOnze vermelding op http://www.keurmerk.info

Sloffen en pantoffels

Sloffen en pantoffels zijn lekker warm en zacht en zijn heerlijk om op te lopen. Ieder moment dat je geen schoenen aan hoeft te hebben wil je daarom je sloffen en pantoffels dragen. Gecombineerd met een joggingbroek en zachte trui vormen ze een ultieme outfit om in te relaxen. Sloffen en pantoffels worden steeds modieuzer en zien er soms zo goed uit dat je er bijna mee naar je werk zou kunnen. Sloffen en pantoffels zijn zowel populair onder mannen als vrouwen. Ook kinderen lopen graag op slofjes.
 
 

Voordelen van sloffen en pantoffels


Eigenlijk is het feit dat sloffen en pantoffels heerlijk zitten al voordeel genoeg. Naast comfortabel zijn sloffen en pantoffels natuurlijk ook nog lekker warm. Er zijn echter meer voordelen. Door sloffen en pantoffels te dragen houd je bijvoorbeeld je huis schoner. Schoenen worden vies doordat je ze buiten draagt en dat vuil neem je mee naar binnen. Door je schoenen achter te laten bij de deur en meteen je sloffen en pantoffels aan te trekken blijft de vloer schoon. Voor kinderen zijn sloffen en pantoffels ideaal, omdat zij graag door het huis rennen. Met schoenen kan dit flink wat lawaai maken, maar op sokken glijden ze al snel uit. Kindersloffen met antislipzolen zijn de ideale oplossing.
 
 

Sloffen en pantoffels van esgii


De sloffen en pantoffels van esgii zijn uniek. Zij worden van heerlijk zacht vilt gemaakt door mensen in Mongolië. Dit gebeurt volgens het principe van Fair Trade, wat inhoudt dat de makers een eerlijke beloning krijgen voor hun arbeid. Er zijn sloffen en pantoffels in verschillende modellen en kleuren. Lage instappers en slippers zijn luchtig en gemakkelijk om aan te trekken. De hogere modellen sloffen en pantoffels zijn heel trendy en houden ook je enkels lekker warm. De kleuren lopen uiteen van basic tot opvallend. Er zijn zoveel soorten sloffen en pantoffels dat je altijd wel een paar sloffen en pantoffels vindt die perfect bij jou passen. Geef de pantoffels cadeau aan je partner en kinderen of houd ze lekker voor jezelf.


Foto: @kissmyarts.nl