KIES UW MAAT

000000001


0000000

14 dagen op zicht, ruilen of geld retour

Levertijd: 1-2 werkdagen *
Verzendkosten *
Pakket: GRATIS!
*binnen Nederland en BelgiŽ

Volg onsOnze vermelding op http://www.keurmerk.info

Sloffen kopen

Heb je snel last van koude voeten? Of draai je gewoon graag comfortabel schoeisel? Dan kunt u het beste een goed paar sloffen kopen. Pantoffels zijn lekker warm en zacht en zitten stiekem veel lekkerder dan gewone schoenen. Sloffen kopen kun je in de winkel doen, maar online vind je een groter aanbod. Zo bestel je een nieuw paar pantoffels vanuit je luie stoel. En als je de deur niet uit hoeft, dan hoef je ook je sloffen niet uit te trekken. Sloffen kopen bij esgii, daar vind je pantoffels voor dames, heren en kinderen.


 

Sloffen kopen voor iedereen


Je knellende schoenen verruilen voor een zacht paar pantoffels kan een gelukzalig gevoel geven. En sloffen kopen gaat nu makkelijker dan ooit. Online sloffen kopen is hierbij de beste manier omdat u  de meeste keus heeft. Ze zijn verkrijgbaar in hippe modellen en modieuze kleuren. Voor mannen zijn ze vaak wat stoerder en voor vrouwen schattig of sexy. Waar mannen en vrouwen het ongetwijfeld over eens zullen zijn is dat pantoffels vooral comfortabel moeten zitten en van goede kwaliteit moeten zijn. Sloffen kopen bij esgii doet u met een rede. De pantoffels van esgii zijn gemaakt van stevig, duurzaam vilt en zijn ongelofelijk zacht aan je voeten. esgii heeft ook kindersloffen en leuke accessoires, zoals handschoenen, sjaals en sokken.
 
 

Soorten sloffen kopen


Bij esgii kun je sloffen kopen in allerlei modellen en kleuren. Alle slofjes zijn gemaakt van vilt, een stof die zowel in de zomer als de winter aangenaam is om te dragen, omdat deze zowel tegen kou als warmte isoleert. De stof ademt goed, dus je voeten blijven fris en droog. De modellen lopen uiteen van slippers tot hoge sloffen. Er zijn stijlvolle basic kleuren en opvallende, vrolijke kleuren. 

Foto: @kissmyarts.nl