Vilten sloffen zijn koel in de zomer en warm in de winter!
Esgii logo Esgii logo

Kies uw maat

1

Laat alle maten zien

000000000000000
14 dagen op zicht, ruilen of geld retour.
Levertijd:
1-2 werkdagen. *
Verzendkosten:
GRATIS! *

* binnen Nederland

logo esgii
Veel gestelde vragen
De Esgii weggever!

Esgii weggeverVilten sloffen weggever
Sale
SaleVilten sloffen in de sale!

PRODUCENT TOVA

                                          Grey mule sloffencamel sloffen  slipper seagreen sloffen

De vilten sloffen van Tova zijn van hoog kwaliteitsniveau, van pure Merino wol. De wol wordt zeer goed gekaard, de stijve wolharen worden er tussenuit gehaald zodat er zachte wol overblijft. Dit is een intensief werkproces. Deze wol is een stof die erg goed ademt, dus je krijgt geen zweetvoeten. De sloffen zijn behaaglijk warm.
De uitstekende pasvorm maakt de pantoffels erg comfortabel. Eenmaal aan trek je ze niet meer zo snel uit! 

Tova is een lid van het initiatief voor ethische handel (IEH) sinds het voorjaar van 2008. IEH is een drijvende kracht en een Resource Center voor ethische handel. De productie vindt plaats in Noord-Mongolië, op de grens met Siberië. Dit gebied kent een zeer hoge werkloosheid. Tova benadrukt dat werknemers een fatsoenlijk salaris krijgen. Dat betekent dat zij moeten kunnen leven van hun salaris. De kosten van levensonderhoud, die belangrijk zijn in een land met zeer hoge inflatie. De salarissen moeten daarop worden afgestemd.  
   
Hier een video om te zien hoe de sloffen gemaakt worden.
                          
Tova heeft geïnvesteerd in goede productie gebouwen, waar het personeel goede arbeidsomstandigheden heeft, zowel in de zomer als de winter. Ze krijgen twee keer per dag een gratis maaltijd geserveerd. Alle medewerkers zijn verzekerd. Het hebben van een baan, maakt een groot verschil. De kinderen kunnen onderwijs volgen, ze hebben eten voor het hele gezin, en ze leven onder veilige sociale omstandigheden. De medewerkers zijn trots op hun werk en bieden daardoor hoge kwaliteit van vilten sloffen!

esgii verkoopt oa. de Grey mule en Camel sloffen voor dames en heren. De slipper seagreen voor heren en de Viking sloffen voor dames.

Tova mannen vilten sloffen

Mallen voor leren zolen sloffen

Tova vilten sloffen