Vilten sloffen zijn koel in de zomer en warm in de winter!
Esgii logo Esgii logo

VILTEN KINDERSLOFFEN

Vilten kindersloffen Boots Grey

€ 24,95

 • Grijze hoge kindersloffen - Ideale pasvorm en zacht aan de voeten!
 • Details pantoffel - De slofjes hebben een split aan de voorkant en een bloem als decoratie.
 • Warme voeten - 100% natuurlijke schapenwol, de wol ventileert, geen zweetvoeten.
 • Betrouwbaar product - Deze warme pantoffels worden met zorg voor mens, dier en milieu in Mongolië gemaakt.
 • Perfecte loopcomfort - Zeer licht aan de voeten!
 • Schapenwollen sloffen voor het hele jaar - Ideaal vslof voor thuis en op school in de klas!

  Kleur
  Grijs
  Maker
  esgii
  Maat
  Van prijs
  € 39.95
  Voor de Prijs
  SALE € 24.95
 • PASVORM
  De Grijze kinder pantoffels zijn gemakkelijk aan te doen. De sloffen van MIM gaan zich naar de voeten vormen nadat ze enkele dagen gedragen zijn. De sloffen moeten ingelopen worden en de drukpunten verdwijnen daardoor. Deze kinderlaarsjes zijn ideaal voor thuis, op de peuterspeelzaal, het kinderdagverblijf en op school.
  MATERIAAL
  Sloffen: Deze handgemaakte sloffen zijn gemaakt van vervilt schapenwol. Door middel van wrijving van water en zeep krimpt de wol die door de fijne schubben in de vezels in elkaar haakt. Het resultaat is dan vilt, een sterke en stevige stof met alle natuurlijke eigenschappen van wol. Zo is vilt net als wol stevig, warm en natuurlijk regulerend. Dat betekent dat de voeten altijd een aangename temperatuur hebben, ongeacht de buiten temperatuur. Deze wol is een stof die erg goed ademt, dus je krijgt geen zweetvoeten en de sloffen zijn behaaglijk warm.
  De schapenwollen pantoffels bestaan uit grijs vilt. De bloem van wit vilt is er gemakkelijk af te halen. Dan zijn ze ook geschikt voor jongens.
  Zool: De zolen zijn van bruin geruwd suŠde, waardoor uitglijden wordt voorkomen.
  ONDERHOUD
  De wol heeft een zelfreinigende eigenschappen en ademt.
  Het vilt heeft een mooie eigenschap dat het water- en vuilafstotend is.
  Klop de sloffen buiten geregeld uit en ze kunnen worden gestofzuigd.
  Wil je de sloffen laten opfrissen, laat ze dan een nachtje buiten staan. Wol ventileert.
  Verwijder vlekken met een vochtige doek, met een beetje wolwasmiddel.
  We adviseren de sloffen niet te wassen in de wasmachine, omdat ze kunnen krimpen. Toch willen wassen? Doe het dan op een wol programma met alleen de sloffen en doe ze na het wassen direct aan zodat ze zich weer kunnen vormen naar de voeten. Toch willen wassen? Doe het dan op een wol programma met alleen de sloffen en doe ze na het wassen direct aan zodat ze zich weer kunnen vormen naar de voeten.
  FAIR TRADE
  Deze sloffen zijn gemaakt door vrouwen van MIM. in de Gobi-regio in Mongolië. MIM wil vrouwen in staat stellen hun eigen levensomstandigheden en die van hun gemeenschap te verbeteren. Dat gebeurt door ze te leren hoe ze de natuurlijke producten kunnen maken en verwerken, en ze vervolgens een goede eerlijke prijs te geven voor de spullen die ze maken.
  Ieder product wordt zorgvuldig met de hand gemaakt, dus het maken van een paar kinderpantoffels kost tijd. Het zou niet eerlijk zijn om de pantoffels voor kinderen dan voor stuntprijzen aan te bieden. De makers worden daarom echt beloond voor de tijd en aandacht die zij in het product stoppen.