KIES UW MAAT

000000001


0000000

14 dagen op zicht, ruilen of geld retour

Levertijd: 1-2 werkdagen *
Verzendkosten *
Pakket: GRATIS!
*binnen Nederland en BelgiŽ

Volg onsOnze vermelding op http://www.keurmerk.info

Sloffen

Sloffen zijn perfect om thuis te dragen. Ze zitten comfortabel en doordat je er niet mee naar buiten gaat blijft je huis mooi schoon. Als je binnen je schoenen draagt / sloffen, dan verspreid je immers het vuil door je huis. Sloffen zijn in de winter lekker warm, maar zijn ook in de zomer aangenaam om te dragen. In de winter kun je kiezen voor hoge sloffen en in de zomer voor lagere instappers of slippers. Er zijn zoveel modellen en kleuren sloffen verkrijgbaar dat er altijd wel een paar bijzit dat helemaal bij jouw wensen past. Sloffen zijn verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen. Ze zijn ook heel leuk om cadeau te geven als je iemand eens wilt verwennen met een comfortabel presentje.
 

Fair Trade sloffen


De sloffen die je bij esgii kunt kopen worden gemaakt op basis van Fair Trade. Dat betekent dat de makers van de sloffen een eerlijke beloning krijgen voor hun producten. De producten worden van vilt gemaakt en geproduceerd in Mongolië. Esgii is het Mongoolse woord voor vilt. De sloffen en accessoires zijn duurzaam en worden met de hand gemaakt. Het maken van deze producten zorgt voor werkgelegenheid en inkomsten onder de Mongoolse bevolking. Deze sloffen en accessoires zitten dus niet alleen heel lekker, je draagt ook een steentje bij aan de wereld.
 

Alle kleuren en modellen sloffen


Bij esgii kun je kiezen uit een heleboel leuke sloffen. Er zijn hoge en lage sloffen en slippers. De sloffen worden allemaal gemaakt van vilt in allerlei trendy kleuren, van basic tot opvallend. Sommige sloffen zijn voorzien van bijzondere stiksels of decoraties van vilt. Ze zijn er voor heren, dames en kinderen. Het vilt is heerlijk zacht en isoleert zowel tegen kou als tegen warmte. De stof waar de sloffen van zijn gemaakt ademt en heeft een vochtregulerende werking, dus tijdens de zomer krijg je geen last van te warme voeten.Foto: @kissmyarts.nl